Sałatka z surowych pieczarek
Pieczarkę Polacy lubią jeść i wykorzystują ją w kuchni. My dajemy jeszcze kilka rad
Drobiowe kieszonki nadziewane serem i pieczarkami
Kulinarne wariacje z pieczarką - czyli co zrobić z naszym ulubionym grzybem
Zapiekane brzoskwinie z lodami pistacjowymi
Co zjeść? Pyszności poleca Dominik Brodziak, szef kuchni restauracji w Platinum Palace Residence, jeden z najbardziej utytułowanych polskich kucharzy
Foie Gras z gruszkami i galaretką z Sangrii
Namawiamy do spróbowania przysmaków przygotowanych przez Dominika Brodziaka, który jest jednym z najbardziej utytułowanych szefów kuchni nie tylko w Poznaniu.
Confit z dzikiej kaczki z duszonymi gruszkami i sosem calvados
Do spróbowania potraw kuchni haute cuisine namawia Dominik Brodziak, szef kuchni restauracji w Platinum Palace Residence.
Kałamarniczki z gorącą sałatką z soczewicy
Do potraw z tzw. kuchni haute cuisine namawia Dominik Brodziak, szef kuchni restauracji w Platinum Palace Residence, jeden z najbardziej utytułowanych polskich...
Polędwica z dorsza w aromatycznym sosie z warzywami i szafranem
Sekret znakomicie przygotowanego mięsa tkwi w wolnym pieczeniu w niskich temperaturach. Przedstawiamy przepisy Dominika Brodziaka. Polędwica z dorsza jest godna...
Kuchnia haute cuisine. Czym jest?
Jest delikatne, smaczne, wilgotne. Po prostu wyborne. A sekret znakomicie przygotowanego mięsa tkwi w wolnym pieczeniu w niskich temperaturach. Do spróbowania...
Polędwiczka ze szparagami
Ireneusza Ptaka przepisy na dania ze szparagami.
Szparagi zapiekane z serem
Przepisy Ireneusza Ptaka z Restauracji de Roma w Poznaniu.
Roladki z łososia wędzonego z sosem musztardowo-miodowym
Ireneusz Ptak z Restauracji de Roma Hotelu Rzymskiego w Poznaniu radzi, co zrobić ze szparagami
Szparagi zapiekane z żółtym serem
Przepisy Ireneusza Ptaka z Restauracji de Roma w Poznaniu
Szparagi zapiekane pod beszamelem
Ireneusz Ptak z Restauracji de Roma Hotelu Rzymskiego zdradził nam kilka przepisów na szparagi
Wielkanoc: Wesoły stół na święta
Na stole wielkanocnym powinno się znaleźć mnóstwo kolorowych warzyw. Tomasz Różański, szef kuchni IBB Andersia Hotel, poleca bardzo proste i łatwe w...
Sałatka z krewetek na sałacie rzymskiej
Sałatki to smak i zapach wiosny. Tomasz Różański, szef kuchni IBB Andersia Hotel, poleca bardzo proste i łatwe w przygotowaniu. Znakomite do zrobienia nawet na...
Sałatka z ruccoli, truskawek z owocami lychees
Sałatki to smak i zapach wiosny. Tomasz Różański, szef kuchni IBB Andersia Hotel, poleca bardzo proste i łatwe w przygotowaniu sałatki.
Dieta? Niech na talerzu będzie mniej...
Zasada jest prosta - na wiosnę powinniśmy mniej jeść. Zamiast dwóch kromek chleba - jedną. Zamiast dwóch ziemniaków- jeden. To najlepszy sposób na dobre...
Wielkanoc może być lżej strawna
Ogranicz tłuszcz, jedz mniej, zrezygnuj z cukru i węglowodanów. Tę listę zaleceń zna każda, która choć raz w życiu próbowała się odchudzić. Najczęściej i...
Wielkanocny stół: Pasztet z cielęciny z sosem żurawinowym
Tomasz Różański, szef kuchni IBB Andersia Hotel, proponuje, jak wzbogacić tradycyjne śniadanie wielkanocne.
Wielkanoc: Jajko w szynce parmeńskiej
Wyrafinowane dania na wielkanocne śniadanie proponuje Tomasz Różański z IBB Andersia Hotel
Wielkanoc: Vol au vent z pastami smakowymi
Jak urozmaicić wielkanocny stół - przepisy Tomasza Różańskiego, szefa kuchni IBB Andersia Hotel.
Wielkanocna baba z szafranem
Przepisy Tomasza Różańskiego, szefa kuchni IBB Andersia Hotel.
Popularne
Najnowsze firmy
Dodano 15 godzin temu w kategorii Produkcja spożywcza
Dodano wczoraj w kategorii Agencja nieruchomości
Dodano 5 dni temu w kategorii Catering
Dodano 5 dni temu w kategorii Inspektoraty