Na Wielkanoc polecamy sosy do jajek.
Składniki:
- 1/4 szklanki słodkiej śmietanki
- 6 łyżek umytego, drobno posiekanego szczypiorku
- 1/4 szklanki jogurtu
- sól
- sok z cytryny
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Przygotowanie:
Śmietankę zmiksować z jogurtem i szczypiorkiem. Przyprawić do smaku solą i ewentualnie sokiem cytrynowym.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?