18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Sałatka z arbuza i fety

Elżbieta Podolska
Paweł Miecznik
Letnie przepisy poleca nam szef kuchni restauracji w Hotelu Księcia Józefa Jacek Blicharski.

Składniki (4 porcje):
1/2 arbuza
15 dag sera feta
4 łyżki uprażonych na suchej patelni orzechów pistacjowych
2 łyżki oliwy
sok z 1/2 cytryny
pieprz

Przygotowanie:
Arbuza i ser feta pokroić w kostkę. Wymieszać w dużej misce, dodając posiekane orzechy, oliwę i pieprz.

Na chwilę przed podaniem polać sokiem z cytryny.

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski