Składniki (4 porcje):
1/2 arbuza
15 dag sera feta
4 łyżki uprażonych na suchej patelni orzechów pistacjowych
2 łyżki oliwy
sok z 1/2 cytryny
pieprz
Przygotowanie:
Arbuza i ser feta pokroić w kostkę. Wymieszać w dużej misce, dodając posiekane orzechy, oliwę i pieprz.
Na chwilę przed podaniem polać sokiem z cytryny.
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?