Składniki:
sałata
żółty ser
winogrona
gruszka
jogurt
majonez
mandarynka
musztarda
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Przygotowanie:
Na podkładzie z pokruszonej sałaty, układamy kostki żółtego sera, ciemne i jasne winogrona oraz gruszkę obraną i pokrojoną na cząstki.
Przygotować sos jogurtowy z jogurtu, majonezu, soku z mandarynki, musztardy. Sałatkę polać lekko sosem jogurtowym.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?