Składniki:
- 4 ziemniaki
- 2 ogórki kiszone
- 1 jajko
- koperek
- majonez
- sól,
- pieprz
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Przygotowanie:
Jajko ugotować na twardo. Ziemniaki ugotować w łupinach, ostudzić, obrać i pokroić w plastry. Dodać pokrojone ogórki kiszone, pokrojone jajko i posiekany koperek. Wymieszać z majonezem, doprawiając solą i pieprzem.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?