ZOBACZ TEŻ: Sezon grillowy trwa
Roladki z cukinii i fety z sosem czosnkowym
Składniki:
1 młoda cukinia
100 g sera feta
świeża bazylia
pieprz
olej
sos czosnkowy Tarsmak
Sposób przygotowania:
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Cukinię umyć, obciąć końcówki i pokroić wzdłuż na cienkie plastry.
Każdy plaster oprószyć świeżo zmielonym pieprzem i posypać posiekaną bazylią.
Następnie położyć na nie po kawałku fety, zrolować i spiąć wykałaczką.
Tak przygotowane, posmarować delikatnie olejem i grillować na rozgrzanym ruszcie.
Gotowe roladki podawać z sosem czosnkowym.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?