NASZE DOBRE WIELKOPOLSKIE Chleb żytni pytlowy

    NASZE DOBRE WIELKOPOLSKIE Chleb żytni pytlowy

    RED

    Głos Wielkopolski

    Aktualizacja:

    Głos Wielkopolski

    NASZE DOBRE WIELKOPOLSKIE Chleb żytni pytlowy
    1/7
    przejdź do galerii
    Produkowany jest metodą tradycyjną na zakwasie, bez dodatku drożdży, wzbogacony w słonecznik i siemię lniane.
    Nie zawiera on chemicznych dodatków: polepszaczy, barwników oraz środków konserwujących.

    Chleb długo zachowuje swoją świeżość. Produkt wchodzi w skład nowej kampanii ProNatura.

    Piekarnia Magdziarz Spółka z o.o Sp.k.
    ul. Grunwaldzka 30, 62-100 Wągrowiec
    Telefon: 505 647 926
    Faks: 067 26 28 270
    www.piekarniamagdziarz.pl

    Najnowsze wiadomości

    Zobacz więcej

    Najczęściej czytane

    Polecamy

    Nasza Historia - prenumerata cyfrowa z książką w prezencie [SPRAWDŹ]

    Nasza Historia - prenumerata cyfrowa z książką w prezencie [SPRAWDŹ]