Nie będzie ona jednak dostępna we wszystkich lokalach sieci na świecie, ale będzie można ją nabyć w około 2,5 tysiącach restauracji w Stanach Zjednoczonych.
Klienci będą mogli dostać dwa rodzaje bezglutenowej pizzy: z serem oraz serem i pepperoni. Choć w założeniu placki mają być całkowicie wolne od glutenu, w menu znajduje się ostrzeżenie dla chorych na celiakię. Restauracja ostrzega, że jej kuchnia nie jest środowiskiem wolnym od glutenu i istnieje ryzyko, że dostanie się on do pizzy.
Strefa Biznesu: Inflacja będzie rosnąć, nawet do 6 proc.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?