Pomarańczowa kawa
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
SKŁADNIKI:
- Łyżeczka miąższu z pomarańczy
- filiżanka gorącej kawy
- łyżeczka likieru pomarańczowego
- bita śmietana
- łyżeczka tartej skórki z pomarańczy
Sposób przygotowania:
Drobno posiekany miąższ z pomarańczy polać likierem i odstawić
Po kilku minutach zalać gorącą kawą.
Dekorować bitą śmietaną i tarta skórką pomarańczy.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?