Od dzisiaj w Android Market dostępna jest darmowa wersja Yanosik na telefony z systemem Android.
Yanosik to interaktywny komunikator umożliwiający kierowcom wzajemne informowanie się o kontrolach prędkości, fotoradarach, patrolach mobilnych, kontrolach inspekcji oraz wypadkach czy innych utrudnieniach drogowych. Zapraszamy do testowania – czekamy na uwagi.
Poznaniak
rozbrat
wszystko potrafią obrzydzić,widocznie poziom odchodów juz nie mieści sie na rozbracie.Wylewa sie na ulice Poznania! »
Anarchisci
darek
współpracują z władza, ciekawe :) »
gratuluję ładnego budynku
bravo
wreszcie Polibuda zaczyna budować budynki godne uczonych, których sama kształci. »
urzędnicy a obywatele
lilith
Panowie z tej firmy zapomnieli posmarować urzędasom?? »
...
Błażej
Mój dziadek już wiele lat temu powiedział, że jak się wieśniaków z PSL-u dopuści do władzy to będzie źle dla naszego kraju. Okazuje się, że dziadek miał rację. »
...?
zdziwiony
Swego czasu w szkole też przestawiłem się na pisanie płaskich kresek nad literami i żadna z nauczycielek j. polskiego (a kilka ich było) nie robiła z tego zagadnienia, mało tego napisałem tak maturę i piszę tak do dziś....a to już blisko 20 lat..... »
no no wraca wiara w sadownictwo
debiec
roznie moglo byc 10 ciosow to dziwnie duzo ale wersja wydarzen trzyma sie kupy, jedna watlipwosc: na stacjach jest pelno kamer nic nie uchwycily? »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GłosWielkopolski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.