ktos (62.21.21.xxx) 24.02.09, 15:25
i cóż pan poseł libicki pogrążą się sam przez ten wywiad. Prawda zawsze jest prawda Donoszenie na kogos to naprawde ponizej godności człowieka jesli miało by to służyć niszczeniu drugiej osoby. Ale część naszego społeczeństwa jest niestety na to obojętna
Poznaniak
rozbrat
wszystko potrafią obrzydzić,widocznie poziom odchodów juz nie mieści sie na rozbracie.Wylewa sie na ulice Poznania! »
Anarchisci
darek
współpracują z władza, ciekawe :) »
gratuluję ładnego budynku
bravo
wreszcie Polibuda zaczyna budować budynki godne uczonych, których sama kształci. »
urzędnicy a obywatele
lilith
Panowie z tej firmy zapomnieli posmarować urzędasom?? »
...
Błażej
Mój dziadek już wiele lat temu powiedział, że jak się wieśniaków z PSL-u dopuści do władzy to będzie źle dla naszego kraju. Okazuje się, że dziadek miał rację. »
...?
zdziwiony
Swego czasu w szkole też przestawiłem się na pisanie płaskich kresek nad literami i żadna z nauczycielek j. polskiego (a kilka ich było) nie robiła z tego zagadnienia, mało tego napisałem tak maturę i piszę tak do dziś....a to już blisko 20 lat..... »
no no wraca wiara w sadownictwo
debiec
roznie moglo byc 10 ciosow to dziwnie duzo ale wersja wydarzen trzyma sie kupy, jedna watlipwosc: na stacjach jest pelno kamer nic nie uchwycily? »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GłosWielkopolski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.