Ksawery (77.253.135.xxx) 09.09.10, 21:51
A mam pytanko - zlustrowany to zlustrowany.
Ale to nie najważniejsze.
Leszek Wojtasiak zarządza finansami w Wielkopolsce.
Czy ma ku temu odpowiednie ku temu wykształcenie ekonomiczne?
Czy ma choćby maturę?
Czy też nie ma kwalifikacji?
Liczę że ktoś merytorycznie wypowie się nt. kompetencji Leszka Wojtasiaka zanim podejmiemy decyzje wyborcze.
...
Błażej
Mój dziadek już wiele lat temu powiedział, że jak się wieśniaków z PSL-u dopuści do władzy to będzie źle dla naszego kraju. Okazuje się, że dziadek miał rację. »
odpowiedz
514 398 498
Przestań kłamać Panie Pucek Moja rodzina zgłosiła się do programu i co ? nic zpisał nas Pan na straty jeżeli po tym wpisie zmieni Pan zdanie to Ja nr 172 zamiany mieszkan »
Doskonałe miejsce do
Gość1
skrzyżowania dwupoziomowego. Odwagi! »
Medal
kirku
Dla tego Pan medal się należy, a nie odsiadka. Gdzie my żyjemy??? »
brawo
wielbiciel teatru dnia siódmego
chociaz nie przepadam za Twym ugrupowaniem - to powiem : masz chopie racje - nie przejmuj sie ciulami »
CZERWONA ZARAZA
Gosia
Czy tym brudasom już się kompletnie w głowie poprzewracało? Wszystko, co nie jest pedalsko- komunistyczne jest faszystowskie...PRECZ Z KOMUNĄ!!! Pieski Palikota! »
Oko za Oko , ząb za ząb
rre
I mamy porządek w kraju, bez bandyctwa, degeneratów, złodziejskich urzędasów, małolatów mordujących dla zabawy częstokroć ludzi pozbawionych wszystkiego. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GłosWielkopolski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.