Widukind (79.184.135.xxx) 09.09.10, 19:47
Albowiem panu Gapikowi rzekomo molestowane niewiasty zarzuciły molestowanie konkretnej części swojej kobiecości. A , jak fama niesie, Francuzi są wybitnymi fachowcami w molestowaniu , i to zróżnicowanym , właśnie tej części. I dlatego Francuz?
...
Błażej
Mój dziadek już wiele lat temu powiedział, że jak się wieśniaków z PSL-u dopuści do władzy to będzie źle dla naszego kraju. Okazuje się, że dziadek miał rację. »
odpowiedz
514 398 498
Przestań kłamać Panie Pucek Moja rodzina zgłosiła się do programu i co ? nic zpisał nas Pan na straty jeżeli po tym wpisie zmieni Pan zdanie to Ja nr 172 zamiany mieszkan »
Doskonałe miejsce do
Gość1
skrzyżowania dwupoziomowego. Odwagi! »
Medal
kirku
Dla tego Pan medal się należy, a nie odsiadka. Gdzie my żyjemy??? »
brawo
wielbiciel teatru dnia siódmego
chociaz nie przepadam za Twym ugrupowaniem - to powiem : masz chopie racje - nie przejmuj sie ciulami »
CZERWONA ZARAZA
Gosia
Czy tym brudasom już się kompletnie w głowie poprzewracało? Wszystko, co nie jest pedalsko- komunistyczne jest faszystowskie...PRECZ Z KOMUNĄ!!! Pieski Palikota! »
Oko za Oko , ząb za ząb
rre
I mamy porządek w kraju, bez bandyctwa, degeneratów, złodziejskich urzędasów, małolatów mordujących dla zabawy częstokroć ludzi pozbawionych wszystkiego. »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GłosWielkopolski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.