bravo (83.19.194.xxx) 08.09.10, 13:14
Organizator z dumą obwieszcza,że sprzedał ...13 tys.biletów.Kilkanaście lat temu na koncert Eltona Johna na tym samym stadionie przygotowano 25 tys. biletów,a sprzedano zaledwie... ok.18 tysięcy !Oceniono to wtedy jako kleskę.
A Bąk?
Jurek
Dziwi mnie, że Bąk nie podał do sądu sprawcy "oblania" "wybitnego reprezentanta". Wszystko było nagrane i w czym problem. Dla mnie był to wynajęty człowiek przez GW? albo AW?, a może przez samego Bąka. Stawiam na gw. »
wlasciciel: Andrzej Kopleński?
ja
Avelier: prosze bardzo:
http://krs.serwisprawa.pl/0000346448,avelier-spolka-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia.html
»
brawo
wielbiciel teatru dnia siódmego
chociaz nie przepadam za Twym ugrupowaniem - to powiem : masz chopie racje - nie przejmuj sie ciulami »
CZERWONA ZARAZA
Gosia
Czy tym brudasom już się kompletnie w głowie poprzewracało? Wszystko, co nie jest pedalsko- komunistyczne jest faszystowskie...PRECZ Z KOMUNĄ!!! Pieski Palikota! »
rak piersi
Kaśka
Chętnie bym się przebadała, ale mam "dopiero" 40 lat i dla mnie te badania są niedostępne. »
Sciezka rowerow
Ona
jak to sie stało, przeciez jest sciezka rowerowa.... »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GłosWielkopolski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.