odp
`pro (212.126.10.xxx)
02.09.10, 08:33
odp
`pro (212.126.10.xxx)
02.09.10, 08:33
nie uność sie tak zapewne pisiorze....to twoi ukochani kaczy furherzy JK i LK m in zgotowali nam taki dlug To oni chcieli nam podniesc deficyt jak bylo epogeum kryzysu, to oni bedac 2 lata u wladzy w najwiekszej prosperity dawali pieniadze na gornikow i inne przywileje przydupasow, pewnie jestes 1 z nich...albo kupily mozejki na litwie by pokazac rosji jacy to my mocarstwowi jestesmy...wszywscy mowili ze to bedzie katasrrofa finansowa i teraz wsztyscy z budzetu musimy placic na rafinerie ktora nie dziala bo jest wlasnoscia spolki panswowej....wez sie zastanow albo przypomnij co twoje kaczory robily a teraz my musimy placic...wystarczy pomyslec...na pochybel glupocie

Wcześnie się Redaktor obudził
Widukind (79.186.38.xxx)
02.09.10, 09:53
Wcześnie się Redaktor obudził
Widukind (79.186.38.xxx)
02.09.10, 09:53
A wszystkie wróble na dachu od dawna ćwierkały że stadion to jedno wielkie kręcenie lodów. Lecz obciążanie wyłącznie pana Ryżyńskiego jest wielkim uproszczeniem a nawet manipulacją albowiem mnóstwo różnych instytucji musiało jego dzieło po drodze przyklepać. A gdzie był np. pan Stefan Antkowiak który zagadnienia dot. piłki nożnej musi mieć w małym palcu ? Chyba że nie ma . Osobiście uważam że to temat dla prokuratury, najlepiej spoza Poznania.

do pro
Widukind (79.186.38.xxx)
02.09.10, 10:06
do pro
Widukind (79.186.38.xxx)
02.09.10, 10:06
Przerażająca jest ilość pospolitych błędów w Twojej wypowiedzi : nie uność sie , furherzy, epogeum, mozejki, na litwie, rosji, wszywscy, katasrrofa, wsztyscy, na pochybel , panswowej, - o pozostałych nawet nie wspomnę. Proponuję kupić sobie słownik języka polskiego , a jest ich dość duży wybór, wrócić do podstawówki, odstawić gorzałkę i popracować na sobą np. poprzez czytanie . Przyznam że nie spotkałem się jeszcze z takim brakiem nagromadzeniem błędów . Jeśli dobrze rozumiem Twoje przesłanie to jesteś tym młodym , wykształconym zwolennikiem POZPR z wielkiego miasta. Kończ Waść , wstydu sobie oszczędź .

ps
Widukind (79.186.38.xxx)
02.09.10, 10:08
ps
Widukind (79.186.38.xxx)
02.09.10, 10:08
Przerażająca jest ilość pospolitych błędów w Twojej wypowiedzi : nie uność sie , furherzy, epogeum, mozejki, na litwie, rosji, wszywscy, katasrrofa, wsztyscy, na pochybel , panswowej, - o pozostałych nawet nie wspomnę. Proponuję kupić sobie słownik języka polskiego , a jest ich dość duży wybór, wrócić do podstawówki, odstawić gorzałkę i popracować na sobą np. poprzez czytanie . Przyznam że nie spotkałem się jeszcze z takim brakiem i nagromadzeniem błędów . Jeśli dobrze rozumiem Twoje przesłanie to jesteś tym młodym , wykształconym zwolennikiem POZPR z wielkiego miasta. Kończ Waść , wstydu sobie oszczędź .

Nic nowego ?
a.cichocki (83.19.194.xxx)
02.09.10, 10:09
Nic nowego ?
a.cichocki (83.19.194.xxx)
02.09.10, 10:09
Panie Marku,skoro nie raz Pan pisał o złej pracy Ryżyńskiego i Prymasa to trzeba było to zgłosić do prokuratury.A kto tych panów zatrudnia ? Może na billboardach wiszących w mieście dopisać ,że dziekujemy także Grobelnemu ? Mam nadzieję,że w najbliższych wyborach poznaniacy im wreszcie podziękują kartkami wrzucanymi do urn !

odp
`pro (212.126.10.xxx)
02.09.10, 11:52
odp
`pro (212.126.10.xxx)
przerażające jest czepianie się literówek, których nie chce mi się poprawiać bo i po co zamiast skupić się na meritum wypowiedzi, sens dla każdego logicznie myślącego jest oczywisty, nie potrzebuje słownika bo z ortografią nie miałem nigdy problemów
Twoje przesłanie jest w takim razie pewnie takie, iż jesteś starszego stetryczałego pokolenia, z małego miasta lub wsi i omamionym przez kaczego fuhrera z PisNSDAP i nie widzi oczywistych oczywistości tylko ślepo wierzy w każdą brednię którą wypowie JK, zapraszam na lekcje ekonomii np na UE w Poznaniu

odp
`pro (212.126.10.xxx)
odp
`pro (212.126.10.xxx)
przerażające jest czepianie się literówek, których nie chce mi się poprawiać bo i po co zamiast skupić się na meritum wypowiedzi, sens dla każdego logicznie myślącego jest oczywisty, nie potrzebuje słownika bo z ortografią nie miałem nigdy problemów
Twoje przesłanie jest w takim razie pewnie takie, iż jesteś starszego stetryczałego pokolenia, z małego miasta lub wsi i omamionym przez kaczego fuhrera z PisNSDAP i nie widzi oczywistych oczywistości tylko ślepo wierzy w każdą brednię którą wypowie JK, zapraszam na lekcje ekonomii np na UE w Poznaniu

do Pro
Widukind (79.186.38.xxx)
02.09.10, 12:30
do Pro
Widukind (79.186.38.xxx)
02.09.10, 12:30
Czyli moje zwrócenie uwagi okazało się skuteczne . Ale jeśli nie wykazujesz staranności w redagowaniu ,prostackiego w sumie tekstu, to można założyć że w ew. nauczaniu czy interpretacji ekonomii też. Twój poziom intelektualny( opinia na podstawie Twoich wpisów ) jest porażający , coś jakby wypadkowa Palikota, Niesiołowskiego, Bartoszewskiego podlana sosem michnikowym . Wniosek jest taki : jeśli jest tak że jaki Pro taki UE to omijać z daleka. Tak to jest z tymi młodymi, wykształconymi zwolennikami POZPR. POruta i tyle.

...
pro (212.126.10.xxx)
02.09.10, 13:18
...
pro (212.126.10.xxx)
02.09.10, 13:18
nie pracuje ani nie studiuje/owałem na UE, nie chce mi się polemizować bo do obłąkańców w twoim stylu i tak argumenty merytoryczne nie trafiają więc nie ma takiej potrzeby...twoje gadanie to wynikowa jak już mamy tak mówić bzdur w stylu Brudzinskiego, Jarka K, Kurskiego Ziobry i na to Sakowicza i Pospieszalskiego...Jak ktoś jest obłąkany mania prześladowczą i spiskową teorią dziejów to nie nie widzi najprostszych rzeczy i zjawisk..tylko snuje swoje chore insynuacje i "wizje" jak to powiedział doskonale ostatnio Pan Prezes

Oj zabolało Pro, zabolało
Widukind (79.186.38.xxx)
02.09.10, 13:34
Oj zabolało Pro, zabolało
Widukind (79.186.38.xxx)
02.09.10, 13:34
bo prawda często boli a Twój przypadek tę tezę potwierdza. A mógłbyś wskazać jakiś jeden argument merytoryczny na obojętnie jaki temat ? Czyli postaw tezę następnie antytezę a na koniec dokonaj syntezy. Sugeruję temat : Ekonomia i jej praktyczne zastosowanie w Polsce po 1989 roku. Masz pole do popisu choć i tak skończysz lub skończyłeś na zmywaku w GB lub słynnej już zielonej wyspie. A wiesz dlaczego ? Ponieważ w POlsce rządzi mafia , o różnych korzeniach zresztą, razem z dyktaturą ciemniaków. A kolejne rządy czyli nie/rządy mają i Ciebie i mnie w rewersie. Przecież to takie proste ale młodzi, wykształceni z miast , którzy ukradli babci dowód udają że tego nie zrozumieją . Trochę ziela , trochę alkoholu , jakaś blachara ...Taki Tytanic. I o to chodzi Mirowi, Zbychowi, Rychowi, Januszkowi ksywa Świński Ryj, Robalowi Niesiołowi, Władkowi Bydło Bartoszewskiemu, Dyźmie Komuchowskiemu...Jeszcze nie wiesz o co w tym chodzi ? To jest tak jak się nie chce poprawiać . Bo jak chcesz to poprawiłeś.

do pro - PO prostu sprawdź ten licznik - przerażające
bydle bartoszewskiego (83.238.194.xxx)
02.09.10, 14:24
do pro - PO prostu sprawdź ten licznik - przerażające
bydle bartoszewskiego (83.238.194.xxx)
02.09.10, 14:24
przerażająco szybko biegną te cyferki - nawet prostaka nie mającego POjęcia o ekonomii - (nie zakładam, że nim jesteś) patrzącego na licznik o którym pisałem w POprzednim wpisie ciarki przechodzą po plecach. Tak nas zadłuża obecna włądzunia fundując w zamian przez 3 lata TYLKO 97 tyś biurokratów (wygladasz mi na jednego z nich). TRAGEDIA bo to wswzystko z naszych POdatków. Zajarzyłeś czy POtrzebna łopata by Ci to w tępy POkraczny łeb wbić.

Kompromitacja Głosu Wlkp i Pana
ja (77.254.71.xxx)
03.09.10, 10:18
ja (77.254.71.xxx)
Dzisiaj okazało się, że wasza wielka panika i robienie halo na całą Polskę jest bez sensu. Raport o którym tak wiele pisaliście i narzekaliście dotyczył EURO2012 a nie LE. Lech praktycznie bankowo zagra u siebie a Wasz wielki protest okazał się zwykłym panikowaniem. Fakt jest wiele niedoróbek, ale nie są one tak poważne by nam zagrać ligę europejską. W dodatku zarząd Lecha szantażuje bo raz że podnosi im sie czynsz a dwa że nie mają nic do gadania odnosnie budowy. Pisaliście o wieeeelu rzeczach do przeróbki na wrześniowy mecz z Salzburgiem a okazało się, że zostało tylko kilka aspektów w tym murawa do wymiany a od dawna wiadomo, że ma to zostać wykonane po koncercie Stinga. Ojj spanikowaliście panowie dziennikarze..spanikowaliście..I nie straszcie juz wiecej ludzi jak nie macie do tego poważnych podstaw.

ja (77.254.71.xxx)
ja (77.254.71.xxx)
Dzisiaj okazało się, że wasza wielka panika i robienie halo na całą Polskę jest bez sensu. Raport o którym tak wiele pisaliście i narzekaliście dotyczył EURO2012 a nie LE. Lech praktycznie bankowo zagra u siebie a Wasz wielki protest okazał się zwykłym panikowaniem. Fakt jest wiele niedoróbek, ale nie są one tak poważne by nam zagrać ligę europejską. W dodatku zarząd Lecha szantażuje bo raz że podnosi im sie czynsz a dwa że nie mają nic do gadania odnosnie budowy. Pisaliście o wieeeelu rzeczach do przeróbki na wrześniowy mecz z Salzburgiem a okazało się, że zostało tylko kilka aspektów w tym murawa do wymiany a od dawna wiadomo, że ma to zostać wykonane po koncercie Stinga. Ojj spanikowaliście panowie dziennikarze..spanikowaliście..I nie straszcie juz wiecej ludzi jak nie macie do tego poważnych podstaw.