milka (77.112.227.xxx) 14.03.10, 07:43
...aby wszelkie nadzory ,Sady, i politycy dobrali sie do rozpasanego i wg nich bezkarnego ZUS. Wystarczy poczytać na forach co pisze sie o nich jakie błedy robią ,jak ludzi krzywdzą ,jak jeden lekarz podwarza decyzje drugiego, jak lekarz z minimalnym stazem podwaza opinie specjalisty czy szpitala-zeby tylko ugryz pacjeta i coś mu zabrac. To co wyrabiaja to skandal-znam to z Bielska-Bialej. Media powinny co dziennie pietnować takie sprawy i imiennie podawać kto robi takie błędy. A może o czym się mówi już lekarze maja jakies specjalne premie za zabieranie rent i innych dodatków tym biedakom.
Panie Waligóra !
Widukind
Trzeba zapytać Mira , Rycha, Zbycha ...itd. co sądzą na ten temat. Nie sądzi Pan ? »
urzędnicy a obywatele
lilith
Panowie z tej firmy zapomnieli posmarować urzędasom?? »
...?
zdziwiony
Swego czasu w szkole też przestawiłem się na pisanie płaskich kresek nad literami i żadna z nauczycielek j. polskiego (a kilka ich było) nie robiła z tego zagadnienia, mało tego napisałem tak maturę i piszę tak do dziś....a to już blisko 20 lat..... »
CZERWONA ZARAZA
Gosia
Czy tym brudasom już się kompletnie w głowie poprzewracało? Wszystko, co nie jest pedalsko- komunistyczne jest faszystowskie...PRECZ Z KOMUNĄ!!! Pieski Palikota! »
Diablo III?
Mietes
Pewnie fan Diablo 3, albo innego WOW »
Ten artykuł to robienie PR, dla śmierdzącej sprawy
tomek
Poznań będzie miał najnowocześniejszą zajezdnię, a po EURO będzie zwijał komunikację - być może sprzedawał tramwaje.
Pytanie: jaki procent czasu przeciętny tramwaj spędza na trasie (tramwaje kursują od 4 do 23)? Czy te parę godzin przerwy muszą spędzać w hali? Czy nie sensowniejsze byłoby po posprzątaniu i przeglądzie odstawić na tory odstawcze? "Zajezdnia na Franowie" to z pół miliarda źle wydanych pieniędzy. Przy niej inne "osiągnięcia" Ryszarda G. (kulczyk park, kupiec, ... ) to pryszcze. »
wlasciciel: Andrzej Kopleński?
ja
Avelier: prosze bardzo:
http://krs.serwisprawa.pl/0000346448,avelier-spolka-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia.html
»
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GłosWielkopolski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.