Jak chłop jest........
Bogdan (212.67.134.xxx)
07.03.10, 18:40
Jak chłop jest........
Bogdan (212.67.134.xxx)
07.03.10, 18:40
Jak chłop jest pelnoletni i może społkować z panią nauciecielką to nie należy przeszkadzać i przerywać.
Przerywanie szkodzi i powstaje stres. Ale dyscyplina i nauka musi być dla wszystkich jednakowa. W szkole nie powinno być taryfy ulgowej dla chłpoa spółkującego panią nauczycielką. Jak chcą tto robić to prywatnie poza szkołą , bo wtedy nikogo to nie powinno obchodzić co kto robi po godzinach służbowych prywatnie.

ludzie dorośli
Widukind (79.184.85.xxx)
08.03.10, 16:12
ludzie dorośli
Widukind (79.184.85.xxx)
08.03.10, 16:12
a więc ich sprawa ale ktoś robi aferę. Natomiast słynny senator , dewiant i wciągacz , miłośnik burdeli i kurewstwa jest nadal senatorem i podejmuje decyzje dotyczące 38 milionowego państwa ! A o tym jakoś w Głosie cicho. Co , Salon zakazał ?

$UPER OKAZJA - BEZPŁATNIE WYGRAJ SAMOLOT, SZYBOWIEC I INNE CENNE NAGRODY.
EUSTACHY_DZIAMDZIAK (109.243.229.xxx)
08.03.10, 19:22
$UPER OKAZJA - BEZPŁATNIE WYGRAJ SAMOLOT, SZYBOWIEC I INNE CENNE NAGRODY.
EUSTACHY_DZIAMDZIAK (109.243.229.xxx)
08.03.10, 19:22
$UPER OKAZJA - BEZPŁATNIE WYGRAJ SAMOLOT, SZYBOWIEC, SAMOCHÓD I INNE CENNE NAGRODY!
DROGI PRZYJACIELU / DROGA PRZYJACIÓŁKO,
Fakt, że zainteresował Cię ten temat dowodzi, że jesteś rozsądną osobą -
więc czytaj dalej. Teraz chcę Ci zaproponować coś co odmieni Twoje życie.
Wyobraź sobie, że mieszkasz w normalnym kraju, we własnym domku z pięknym
ogrodem, w garażu stoi samochód Twoich marzeń a w przydomowym hangarze
jakiś prywatny statek powietrzny. Może to być mały śmigłowiec np.
amerykański Robinson R-22 lub mały samolot np. Cessna, Mooney, czy Bellanca
albo Commander - też produkcji amerykańskiej. Oczywiście w domu masz szybki,
szerokopasmowy internet i wszelkie inne udogodnienia. Pieniądze zarabiasz
prowadząc mały dochodowy biznes we własnym domu. Wakacje spędzasz odwiedzając
egzotyczne kraje, a z Twojej twarzy nigdy nie znika uśmiech. Przyznasz,
że fajnie jest tak pomarzyć. Ale to nie marzenia. Wszystko to stanie się
rzeczywistością. Oto jedyna okazja w Twoim życiu. Te marzenia staną się
rzeczywistością, jeżeli tylko zadasz sobie bardzo niewiele trudu. Jak to osiągnąć?
Wystarczy, że poprzesz kandydaturę ROMANA WŁOSA z Katowic na prezydenta RP
w wyborach w 2010 roku. Musisz wiedzieć, że aby ROMAN WŁOS mógł kandydować
musisz się wpisać na listę poparcia i pomóc mu zdobyć 100,000 (sto tysięcy)
podpisów. Przyznasz, że niewiele. Nie przegap takiej okazji. Już dziś
napisz po BEZPŁATNY formularz listy poparcia. Koniecznie załącz znaczek na
odpowiedź. Otrzymany formularz skopiuj w jak największej liczbie egzemplarzy
i rozpowszechniaj gdzie się tylko da. Złóż tam Twój podpis oraz zbierz podpisy
od przyjaciół i znajomych. Pisz na adres - ROMAN WŁOS, BOX 1328-gwlk,
40-001 KATOWICE, POLAND. Skopiuj także ten tekst, który teraz czytasz
i rozpowszechniaj go w tak dużej liczbie egzemplarzy jak to możliwe. Wysyłaj
e-maile do znajomych i nieznajomych, wysyłaj do gazet i innych mediów,
zamieszczaj ten tekst na forach internetowych i w księgach gości.
Dziękuję Ci za czas poświęcony na przeczytanie tego listu. Przesyłam pozdrowienia
i życzę wszystkiego najlepszego.
ROMAN WŁOS
(kandydat na prezydenta RP 2010,
dumny, bo od zawsze BEZPARTYJNY)
http://www.romanwlos.cba.pl
tel. +48 662 620 163
p.s. koniecznie obejrzyj film pod adresem -
http://www.tvs.pl/informacje/4923/
oraz
http://www.tvs.pl/film.php?id_materialu=1891
p.p.s.
każdy kto wpisze się na listę poparcia weźmie udział w BEZPŁATNYM
losowaniu cennych nagród jak samochody, samoloty, szybowce, komputery,
sprzęt RTV/AGD, itp. - każdy coś wygra - szczegóły niebawem w mediach,
dlatego nie zwlekaj - czasu zostało niewiele -
zacznij działać natychmiast - dziękuję

Zdrowy rozsądek
E.M (80.48.25.xxx)
09.03.10, 20:37
Zdrowy rozsądek
E.M (80.48.25.xxx)
09.03.10, 20:37
Czytając powyższy artykuł swoje zdanie jako uczeń mogę wyrazić z oburzeniem, gdyż nauczyciel powinien być przykładem reprezentującym szkołę. Nie mam tu tylko i wyłącznie na myśli zaistniałej sytuacji, alę również zachowanie i wyzywający wygląd niektórych z wykładowców.
Każdy mówi, że szkoła to nie "rewia mody" i słusznie, ale niech to stwierdzenie dotyczy również nauczycieli. Nie czarujny się potem, że uczniowie są niestosownie ubrani do szkoły. Nie mówie o wszystkich, ale większość. Mino, że też tak chodzę, jestem temu przeciwna. Nikt nie chce być gorszy.
Oceniawszy tę sytuację, jednoznacznie stwierdzam, że "romans" jaki zaistniał jest i wyłącznie winą nauczycielki. Sama jestem kobietą i wiem, że to my podrywamy facetów. Lecz głupi ten który w tej sytuacji się zgadza.
Patrząc z punktu widzenia zwykłego człowieka, mogę powiedzieć, że są dorosłymi ludzmi i nic nikomu do tego. Tylko jeśli już to powinno być zachowane w jak największej tajemnicy. Każdy jest człowiekiem i każdy też wie, że miłość nie wybiera ale beż takich escesów jakich dopuściły się te osoby.
Jeśli to ja byłabym dyrektorem tej szkoły, bez wahania Pani (...) zostałaby dyscyplinarnie zwolniona z pracy, biorąc pod uwagę, że to nie pierwszy jej wybryk.

Zwykla nagonka
E (79.191.178.xxx)
10.03.10, 09:22
Zwykla nagonka
E (79.191.178.xxx)
10.03.10, 09:22
Dorosli ludzie.Wczym widziecie problem??? Kazdemu wolno kochac,kogo chce,jesli nie jest to niezgodne z prawem! Opanujcie sie,bo wychodzi z was moralnosc pani Dulskiej i kołtunstwo.Z zazdrosci,ze komus jest dobrze potraficie zrobic pieklo ludziom. On nie ma 15 lat.Ona jest wolnym czlowiekiem.MOGA ROBIC CO CZUJą. Smieszne te artykuly,program w TVN...Ludzie lubia sensacje zywia się takimi smaczkami...Samimieleibyscie ochote na fascynujace uczucie,ale ,ze nie macie tego,robicie skandal...
Prowincja i drobnomieszczanstwo podszyte zaklamaniem.
TAK DLA ICH UCZUCIA I ODWAGI.Pie...caly swiat! A zazdrosni uczniowie...:) to oczywistosc,kazdy by chcial ale nie kazdego to spotyka..Ot,caly problem.

Zły przykład
Michał (80.51.91.xxx)
11.03.10, 19:02
Zły przykład
Michał (80.51.91.xxx)
11.03.10, 19:02
Owszem dorośli ludzie i chłopak pełnoletni,ale na utrzymaniu rodziców.Nie dziwię się im,że nie popierają tego związku z kobietą po przejściach i w dodatku jego nauczycielką.Pan Dyrektor szkoły coś jest zbyt bierny w tej sprawie...a może z Tą nauczycielką ma powiązania rodzinne?Nauczyciel powinien być dla uczniów przykładem,a nie obnosić się ze swoim romansem i ściskać się namiętnie z uczniem na korytarzu szkoły.

Zły przykład
Michał (80.51.91.xxx)
11.03.10, 19:08
Zły przykład
Michał (80.51.91.xxx)
11.03.10, 19:08
Owszem dorośli ludzie i chłopak pełnoletni,ale na utrzymaniu rodziców.Nie dziwię się im,że nie popierają tego związku z kobietą po przejściach i w dodatku jego nauczycielką.Pan Dyrektor szkoły coś jest zbyt bierny w tej sprawie...a może z Tą nauczycielką ma powiązania rodzinne?Nauczyciel powinien być dla uczniów przykładem,a nie obnosić się ze swoim romansem i ściskać się namiętnie z uczniem na korytarzu szkoły.Panie Dyrektorze-nie chce Pan tej sytuacji ukrócić czy nie może?