PolskaTimes.pl

Najlepszy program TV w sieci

Serwis powstaje we współpracy z The Times

sobota 04 lutego 2012 r. imieniny obchodzą: Weronika, Mariusz, Andrzej

informacja:
W podanym wątku nie ma żadnych odpowiedzi

zachodnia obwodnica (1)

m (79.190.25.xxx) 10.02.10, 11:19

"W czwartek się dowiemy..."-w czwartek 12.02 się nie dowiemy, zmiana terminu otwarcia ofert na 17.02

http://www.gddkia.gov.pl/article/oddzialy/gddkia_poznan/zamowienia_publiczne/powyzej_progow_unijnych//index.php?pr25_x=0&pr25_menu=przetargi_pokaz&pr25_przetargi_range=&pr25_przetargi_type=&pr25_przetargi_law=&pr25_przetargi_id=11056&futix=-45704000#trjmp

regulamin

Zaloguj się

Zarejestruj się

Przypomnij hasło

:(
gnatka szczerze miałam nadzieję,że jednak Madzia jest w jakiejś bezdzietnej rodzinie, cała i zdrowa :( »

Uwaga na farbowane lisy
Magda w ludzkiej skórze.Wiem to z własnego doświadczenia,gdy wstrząsnięta zdjęciami i opisem losu koni wysłałam kiedyś 200 złotych pomocy.Nie ja jedna zostałam nabrana,kilka osób złożyło wniosek do prokuratury,ja też byłam przesłuchiwana .Żerujących na współczuciu dla zwierzat nigdy nie brakowało-chce ocenić tego typu żerownictwo jako wyjątkowo wstrętne.Nie mam prawa podejrzewać że akurat ta fundacja jest nieuczciwa,ale radzę wysyłać pomoc tylko na sprawdzone adresy »

ja tam prażyć.Najlepiejżeby tam trafił jak najszybciej prokurator i Najwyższa Izba Kontroli.
Wdzięczna Ja tam kiedyś pracowałam,za poprzedniego dyrektora to był miód , ta dyrekcja bedzie się ze swoją sitfą w piekle smażyć »

Do zmiany!
stemepel Cały system kursu i egzaminu powinien zostać zmieniony. Na kursach ludzie uczą się jak zdać egzamin, a nie jak poprawnie i bezpiecznie poruszać się po drogach! Obowiązkowe powinny być szkolenia z zachowania samochodu na mokrej czy śliskiej nawierzchni. Ja miałem szczęście i na kursie instruktor zabrał mnie na dwie godziny na zamarznięty parking (luty) i uczył co robić gdy samochód wpadnie w poślizg. Może to nie wiele, ale zawsze jakieś podstawy są. Poza tym surowsze karanie za łamanie przepisów, szczególnie przez świeżo upieczonych kierowców (3 lata od egzaminu). Przez ten czasu może nabiorą odpowiednich nawyków. I na koniec. Niestety, ale tak jak nie każdy nadaje się na lekarza czy adwokata tak nie każdy nada się na kierowce. Po kilku nie zdanych egzaminach (oczywiście gdy będą one "normalne"), przykro mi ale nie nadajesz się na kierowce. »

Świat absurdu, TUSK najpierw podpisuje umowe, potem wszystkich poucza, a teraz pełna wstecz
apolityczny Oto prawdziwy mąż stanu, podpisuje umowy międzyrządowe, nie wiedząc co podpisuje, buhahha. Tak na zdrowy rozum to się tego wytłumaczyć nie da, chyba ze pan PREMIER jest ..........:) »

-
Matka Niestety są szkoły, które są całkowicie otwarte i każdy może do nich wejść. Moje dziecko do takiej chodzi. Nie podam numeru zeby jakiś inny dewiant tego nie wykorzystał. Ale czas się chyba tym zając bo niestety dyrekcje szkół (na pewno nie wszytskie) mają to w nosie. »

smalec
hycel pieski i kotki przerabiam na pyszny smalec !!! palce lizać !! niebo w gębie !! »