KKS LECH (46.134.169.xxx) 06.02.12, 22:31
WYPIERD...tego starego pseudo grajka...jego czas juz minal. ile czasu on chce byc w tej bramce... jest szmata na poziomie II ligi. na szczescie to sparingi...do boju KOLEJORZ
Teraz Bandrowski by się przydał co nie panie Dawidowski i Rutkowski?
... (95.108.71.xxx)
06.02.12, 22:56
CZERWONA ZARAZA
Gosia
Czy tym brudasom już się kompletnie w głowie poprzewracało? Wszystko, co nie jest pedalsko- komunistyczne jest faszystowskie...PRECZ Z KOMUNĄ!!! Pieski Palikota! »
Pogrzeb
zenon
Nie chce być nie miły, ale czy na pogrzeb wystarczyły te 4000 co daje rząd, a czym się różni ten pogrzeb od pogrzebu normalnego człowieka ? »
pity
skrzypaczka
olewam pity, olewam city, olewam rozliczenia, olewam min. finansów. nikomu nie dam 1%, nie mam w polsce żadnych dochodów, tusk z rostowskim mogą mi naskoczyć ! »
Borat z Belwederó
Wachmistrz
Myślałem że chodzi o Borata z Belwederó :) »
urzędnicy a obywatele
lilith
Panowie z tej firmy zapomnieli posmarować urzędasom?? »
...?
zdziwiony
Swego czasu w szkole też przestawiłem się na pisanie płaskich kresek nad literami i żadna z nauczycielek j. polskiego (a kilka ich było) nie robiła z tego zagadnienia, mało tego napisałem tak maturę i piszę tak do dziś....a to już blisko 20 lat..... »
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.
Polskapresse sp. z.o.o informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie GłosWielkopolski.pl podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.
Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.