1 z 3 Następna »
nowy wątek z gazety
wątek z gazety
nowy wątek
wątek
Świat absurdu, TUSK najpierw podpisuje umowe, potem wszystkich poucza, a teraz pełna wstecz
apolityczny
Oto prawdziwy mąż stanu, podpisuje umowy międzyrządowe, nie wiedząc co podpisuje, buhahha.
Tak na zdrowy rozum to się tego wytłumaczyć nie da, chyba ze pan PREMIER jest ..........:) »
:(
gnatka
szczerze miałam nadzieję,że jednak Madzia jest w jakiejś bezdzietnej rodzinie, cała i zdrowa :( »
-
Matka
Niestety są szkoły, które są całkowicie otwarte i każdy może do nich wejść. Moje dziecko do takiej chodzi. Nie podam numeru zeby jakiś inny dewiant tego nie wykorzystał. Ale czas się chyba tym zając bo niestety dyrekcje szkół (na pewno nie wszytskie) mają to w nosie. »
smalec
hycel
pieski i kotki przerabiam na pyszny smalec !!! palce lizać !! niebo w gębie !! »
Pogrzeb
zenon
Nie chce być nie miły, ale czy na pogrzeb wystarczyły te 4000 co daje rząd, a czym się różni ten pogrzeb od pogrzebu normalnego człowieka ? »
Uwaga na farbowane lisy
Magda
w ludzkiej skórze.Wiem to z własnego doświadczenia,gdy wstrząsnięta zdjęciami i opisem losu koni wysłałam kiedyś 200 złotych pomocy.Nie ja jedna zostałam nabrana,kilka osób złożyło wniosek do prokuratury,ja też byłam przesłuchiwana .Żerujących na współczuciu dla zwierzat nigdy nie brakowało-chce ocenić tego typu żerownictwo jako wyjątkowo wstrętne.Nie mam prawa podejrzewać że akurat ta fundacja jest nieuczciwa,ale radzę wysyłać pomoc tylko na sprawdzone adresy »
Dobre wieści zawsze cieszą
Zbigniew Okuniewski TPS
Jesteśmy niezwykle wdzięczni Głosowi za zajęcie się tom sprawą . Ta historia pokazuje że zwykłe chamstwo i tępa nienawiść może być powstrzymana. Muzeum świetnie się rozwija i ma coraz większą grupę fanów .
Pozdrawiamy Naszych przyjaciół z Wielkopolski .TAK TRZYMAĆ.
»
Copyright © Polskapresse Sp. z o.o.
Realizacja serwisu: Gratka Technologie Sp. z o.o.