Swoje prace pokazali: Katarzyna Zygadlewicz, Tomasz Akusz i Krzysztof Horała. Kuratorem wystawy był prof. Waldemar Frąckowiak z Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, a opiekunem w Brukseli euro poseł Filip Kaczmarek.
Na stole do spróbowania znalazły się wyroby wędliniarskie według tradycyjnych receptur, bez użycia chemii produkowane przez mistrza Hieronima Maryniaka, sery smażone z Nowego Tomyśla, soki naturalne z wytwórni Rembowskiego i polskie wina.
Wystawa nie tylko się podobała, ale także wszystkim bardzo smakowała. To znakomity sposób na promocję naszego regionu.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?