18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Sosy do jajek: chrzanowy

Elżbieta Podolska
Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć dodatków do jajek. Dlatego polecamy sosy do jajek.

Na wielkanocny stół doskonałe są sosy do jajek.

Składniki:

  • 3 łyżki majonezu
  • 2 jajka ugotowane na twardo
  • słoiczek chrzanu
  • 3 łyżki jogurtu naturalnego
  • sól,
  • cukier
  • sok z cytryny

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Jajka obrać i pokroić w drobną kostkę. Połączyć pokrojone z chrzanem i jogurtem. Dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski