Na wielkanocny stół doskonałe są sosy do jajek.
Składniki:
- 3 łyżki majonezu
- 2 jajka ugotowane na twardo
- słoiczek chrzanu
- 3 łyżki jogurtu naturalnego
- sól,
- cukier
- sok z cytryny
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Przygotowanie:
Jajka obrać i pokroić w drobną kostkę. Połączyć pokrojone z chrzanem i jogurtem. Dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?