Składniki:
- 250 dag białego twarogu
- 3 ząbki czosnku
- 2 łyżki majonezu
- 2 ogórki konserwowe
- koperek
- sól,
- pieprz
Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl
Przygotowanie:
Ser dobrze ugnieść. Wycisnąć do niego czosnek, dodać starte na wiórki ogórki konserwowe oraz posiekany koperek. Wszystko wymieszać dodając majonez oraz sól i pieprz do smaku. Podawać z ziemniakami w łupinach.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?