Składniki:
- 80 g świeżego lub wędzonego łososia norweskiego lub bałtyckiego bardzo drobno pokrojonego
- 20 g świeżej papryki 3 kolory, pokrojonej w bardzo drobną kostkę
- 10 g świeżego ogórka bez pestek pokrojonego w bardzo drobną kostkę
- 20 g jogurtu naturalnego wymieszanego z odrobiną koperku, soli, pieprzu
- 20 g wątroby dorszowej marynowanej bardzo drobno pokrojonej
Polecamy: Kulinarium, czyli przepisy i porady na GłosWielkopolski.pl
Przygotowanie:
Wszystkie produkty ze sobą mieszamy, doprawiamy sokiem z cytryny, solą pieprzem do smaku.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?