Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Tatar z łososia z sosem koperkowym [PRZEPIS]

ELKA
Tatar z łososia
Tatar z łososia Paweł Miecznik
Tatar z łososia z wątrobą dorszową i z sosem jogurtowo-koperkowym. Polecamy wszystkim miłośnikom tatarów.

Składniki:

  • 80 g świeżego lub wędzonego łososia norweskiego lub bałtyckiego bardzo drobno pokrojonego
  • 20 g świeżej papryki 3 kolory, pokrojonej w bardzo drobną kostkę
  • 10 g świeżego ogórka bez pestek pokrojonego w bardzo drobną kostkę
  • 20 g jogurtu naturalnego wymieszanego z odrobiną koperku, soli, pieprzu
  • 20 g wątroby dorszowej marynowanej bardzo drobno pokrojonej

Polecamy: Kulinarium, czyli przepisy i porady na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
Wszystkie produkty ze sobą mieszamy, doprawiamy sokiem z cytryny, solą pieprzem do smaku.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski