Ugotowali 200 kg "ryżotta" na Dniach Leszna

    Ugotowali 200 kg "ryżotta" na Dniach Leszna

    DAN

    Głos Wielkopolski

    Głos Wielkopolski

    Ugotowali 200 kg "ryżotta" na Dniach Leszna

    ©Fot. Daniel Andruszkiewicz

    Patryk Wróblewski i Arkadiusz Kruszik ugotowali podczas Dni Leszna prawie 200 kg "ryżotta".
    Ugotowali 200 kg "ryżotta" na Dniach Leszna

    ©Fot. Daniel Andruszkiewicz

    Danie z kurczaka, ryżu i warzyw sprzedawali, aby zebrać pieniądze na leczenie Pauliny Ciszak. Gotowanie to była jedna z wielu imprez pod ratuszem.



    Komentarze

    Dodajesz komentarz jako: Gość

    Dodając komentarz, akceptujesz regulamin forum

    Liczba znaków do wpisania:

    zaloguj się

    Najnowsze wiadomości

    Zobacz więcej

    Najczęściej czytane

    Gorący temat

    Wideo