Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Ugotowali 200 kg "ryżotta" na Dniach Leszna

DAN
Fot. Daniel Andruszkiewicz
Patryk Wróblewski i Arkadiusz Kruszik ugotowali podczas Dni Leszna prawie 200 kg "ryżotta".

Danie z kurczaka, ryżu i warzyw sprzedawali, aby zebrać pieniądze na leczenie Pauliny Ciszak. Gotowanie to była jedna z wielu imprez pod ratuszem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski