Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Wielkanoc: Jajko w szynce parmeńskiej

Elżbieta Podolska
Wyrafinowane dania na wielkanocne śniadanie proponuje Tomasz Różański z IBB Andersia Hotel

Zaskocz rodzinę i znajomych oryginalną potrawą wielkanocną. Banalna w przygotowaniu, doskonała w smaku.

Składniki (dla 1 osoby):
Jajko
Szynka parmeńska

Polecamy: Przepisy i porady kulinarne na GłosWielkopolski.pl

Przygotowanie:
W ringu zwinąć plaster szynki parmeńskiej, następnie wbić jajko. Włożyć do nagrzanego piekarnika (180 stopni) i piec 10 minut. Przyprawić pieprzem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski