Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Poznań: Konferencja o mięsie, jego produkcji w świetle oczekiwań konsumentów

SOB
W środę rozpocznie się w Poznaniu IV Międzynarodowa Konferencja Naukowa pt."Uwarunkowania produkcji mięsa i przetworów mięsnych w świetle przesłań tradycji i współczesnych oczekiwań konsumentów".

Jej organizatorami są Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, wielkopolski oddział Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Komitet Nauk o Żywności PAN oraz International Union of Food Science and Technology. Konferencja potrwa do czwartku. Konferencja jest organizowana pod honorowym patronatem Marszałka Województwa Wielkopolskiego Marka Woźniaka oraz Wielkopolskiej Izby Rzemieślniczej w Poznaniu.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Poznań: Konferencja o mięsie, jego produkcji w świetle oczekiwań konsumentów - Głos Wielkopolski

Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski