18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Akademia Kulinarnego Poznania: Warsztaty u mistrza Dominika Brodziaka

Elżbieta Podolska
Dominik Brodziak, szef kuchni Restauracji Platinum
Dominik Brodziak, szef kuchni Restauracji Platinum Elzbieta Podolska
Akademia Kulinarnego Poznania zaprasza na kolejne warsztaty z mistrzem. Dzisiaj o godz. 18 rozpoczną się zajęcia w kuchni Restauracji Platinum, gdzie Dominik Brodziak, szef kuchni, Kulinarny Mistrz Polski, ale tez i trener kucharzy -zdobywców tegorocznego pucharu zdradzać będzie tajniki kuchni.


ZOBACZ TEŻ: Naucz się gotować w Akademii Kulinarnego Poznania

Odbywać się będą pod hasłem „Naucz się przygotowywać dania godne prestiżowych turniejów kulinarnych” To zajęcia dla każdego: dla tego, kto zaczyna swoją przygodę kulinarna i postanowił zaskoczyć bliskich czy znajomych, ale także dla tego, kto chce poszerzyć swoją wiedzę i umiejętności.

Uczestnicy warsztatów z cyklu Akademia Kulinarnego Poznania poznają charakterystyczną dla szefa Dominika Brodziaka nowoczesną odsłonę kuchni, przygotowując smakowitą przystawkę z użyciem kalmarów, jogurtu naturalnego i pomarańczy oraz porywające danie główne - antrykot wołowy z sosem z czerwonego wina i czekolady z ziemniakami zapiekanymi z duxelles.
Oczywiście oprócz pracy będzie także smakowanie i długie rozmowy o gotowaniu.

Zarejestrować się na zajęcia można na stronie Kulinarnego Poznania.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski