ZOBACZ TEŻ: Naucz się gotować w Akademii Kulinarnego Poznania
Odbywać się będą pod hasłem „Naucz się przygotowywać dania godne prestiżowych turniejów kulinarnych” To zajęcia dla każdego: dla tego, kto zaczyna swoją przygodę kulinarna i postanowił zaskoczyć bliskich czy znajomych, ale także dla tego, kto chce poszerzyć swoją wiedzę i umiejętności.
Uczestnicy warsztatów z cyklu Akademia Kulinarnego Poznania poznają charakterystyczną dla szefa Dominika Brodziaka nowoczesną odsłonę kuchni, przygotowując smakowitą przystawkę z użyciem kalmarów, jogurtu naturalnego i pomarańczy oraz porywające danie główne - antrykot wołowy z sosem z czerwonego wina i czekolady z ziemniakami zapiekanymi z duxelles.
Oczywiście oprócz pracy będzie także smakowanie i długie rozmowy o gotowaniu.
Zarejestrować się na zajęcia można na stronie Kulinarnego Poznania.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?