Restauracja Hotel MAX bierze udział w plebiscycie Głosu Wielkopolskiego zorganizowanym w ramach Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku, który odbędzie się w dniach od 15 do 18 sierpnia na Starym Rynku w Poznaniu.
Składniki konkursowego tatara, serwowanego w Hotelu MAX
- polędwica wołowa
- grzyby marynowane
- rozmaryn
- jajko
- cebulka
- ogórek
- przyprawy
Mieszcząca się w hotelu MAX restauracja kusi różnorodnością i smakiem potraw, podawanych w wyjątkowo urokliwym wnętrzu.
Oferuje dania kuchni polskiej oraz europejskiej. Specjalnością restauracji są steki z polędwicy wołowej z aromatycznymi sosami (pieprzowym, kaparowo-oliwkowym lub gorgonzola). Starannie dobrane receptury oraz różnorodność smaków zagwarantują wyśmienitą przygodę dla podniebienia, a po kolacji zapraszamy na aromatyczną kawę lub drinka do naszego baru hotelowego.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?