Restauracja Vitalia bierze udział w plebiscycie Głosu Wielkopolskiego zorganizowanym w ramach Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku, który odbędzie się w dniach od 15 do 18 sierpnia na Starym Rynku w Poznaniu.
Składniki konkursowego tatara, serwowanego w restauracji Vitalia:
- chuda polędwica wołowa
- kropla Maggi
- żółtko
- sól, pieprz
- papryka słodka
- łyżka oliwy
Dodatki:
- cebula
- ogórek kiszony
- kapary
- pieczarki
Restauracja Hotelu Vitalia Hotel & Resort to doskonałe miejsce na wypoczynek z dala od miejskiego zgiełku. Znajduje się w jednym z najatrakcyjniejszych regionów turystycznych Wielkopolski z najcieplejszą plażą w Polsce, na terenach objętych strefą Przemęckiego Parku Krajobrazowego w miejscowości, która od lat cieszy się zasłużoną sławą kurortu wypoczynkowego. Restauracja zachwyca nie tylko wyjątkowym wnętrzem, ale przede wszystkim znakomitymi daniami kuchni polskiej i międzynarodowej.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?