18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

5 gwiazdek Głosu. Tatar z restauracji Pod jedenastką

Antoni Pluta
Tatar - Restauracji „Pod jedenastką” ze Swarzędza - wyślij sms o treści TATAR.5 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT)
Tatar - Restauracji „Pod jedenastką” ze Swarzędza - wyślij sms o treści TATAR.5 na numer 72355 (koszt 2.46 zł z VAT) Pod jedenastką
Prezentujemy konkursowy tatar przyrządzany w restauracji Pod jedenastką w Swarzędza. Szefem kuchni jest Antoni Pluta.

Restauracja Pod jedenastką bierze udział w plebiscycie Głosu Wielkopolskiego zorganizowanym w ramach Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku, który odbędzie się w dniach od 15 do 18 sierpnia na Starym Rynku w Poznaniu.

Składniki konkursowego tatara, serwowanego w restauracji Pod jedenastką

  • polędwica wołowa
  • cebula
  • ogórek konserwowy
  • musztarda
  • olej
  • jajka
  • sól
  • pieprz
  • kapary

Restauracja powstała w 2000 roku. Mamy do zaoferowania bogatą kartę dań w przystępnych cenach. Słynie z kuchni polskiej, serwuje żurek, golonkę, żeberka. Zajmuje się również organizacją imprez okolicznościowych: wesel, komunii. Dla gości ma do dyspozycji dwie sale kameralne i dużą salę bankietową.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na gloswielkopolski.pl Głos Wielkopolski