Restauracja Pod jedenastką bierze udział w plebiscycie Głosu Wielkopolskiego zorganizowanym w ramach Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku, który odbędzie się w dniach od 15 do 18 sierpnia na Starym Rynku w Poznaniu.
Składniki konkursowego tatara, serwowanego w restauracji Pod jedenastką
- polędwica wołowa
- cebula
- ogórek konserwowy
- musztarda
- olej
- jajka
- sól
- pieprz
- kapary
Restauracja powstała w 2000 roku. Mamy do zaoferowania bogatą kartę dań w przystępnych cenach. Słynie z kuchni polskiej, serwuje żurek, golonkę, żeberka. Zajmuje się również organizacją imprez okolicznościowych: wesel, komunii. Dla gości ma do dyspozycji dwie sale kameralne i dużą salę bankietową.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?