Restauracja Konfitura bierze udział w plebiscycie Głosu Wielkopolskiego zorganizowanym w ramach Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku, który odbędzie się w dniach od 15 do 18 sierpnia na Starym Rynku w Poznaniu.
Składniki konkursowego tatara, serwowanego w restauracji Konfitura:
- polędwica wołowa
- ogórek kiszony
- Wielkopolski grzyby solone
- cebulka
Restaurację "Konfitura" charakteryzuje kuchnia tradycyjna, ma w swojej ofercie śniadania, lunche. Karta jest zmienna adekwatnie co do pory roku.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?