Restauracja Hotelu Szablewski bierze udział w plebiscycie Głosu Wielkopolskiego zorganizowanym w ramach Ogólnopolskiego Festiwalu Dobrego Smaku, który odbędzie się w dniach od 15 do 18 sierpnia na Starym Rynku w Poznaniu.
Składniki konkursowego tatara, serwowanego w restauracji Hotelu Szablewski
- wołowina
- ogórek konserwowy
- cebula
- jajko
- grzanki
- przyprawy
Harmonia smaków i zapachów, odpowiednia sceneria i profesjonalna obsługa to tylko nieliczne składniki, które tworzą przyjęcie doskonałym. Chcąc podkreślić wyjątkowość każdej uroczystości i uchwycić magię chwili odpowiednią do danej okazji, miejsca oraz upodobań kulinarnych gości, Hotel Szablewski proponuje oryginalne dania, które zaskakują niespotykaną kompozycją i smakiem, opracowane specjalnie przez szefa kuchni na bazie tradycyjnych receptur.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?